Kondorjev let

Nalaganje mape ....

Datum/čas
Datum - 09/06/2018
Celodnevni dogodek

Lokacija
Nogometno igrišče Kondor Godešič


Ste pripravljeni na novo poglavje?

Nekaj adrenalina, malo nevarnosti, veliko spretnosti in bistrega uma ter obilo zabave… in veliko novosti v letošnjem letu!

Kondorjev let ni le navaden tek, ni le preprosto premagovanje preprek, temveč je nekaj več! Pri nas je pomembno sodelovati, si pomagati, prav nič pa nimamo proti zmagovanju.

Na lanskem kondorjevem letu so tekmovalci premagali 26 ovir na približno pet kilometrski progi. Letošnja proga zaenkrat še ni znana, bo pa tekom pomladi. Postavljenih bo kar nekaj novih preprek na približno enaki dolžini proge proge po godeških lokah, po prelepem območju rokavov reke Sore. Kondorjev let bo tudi tokrat sestavljen iz naravnih ovir – tistih, ki jih je podarila mati narava našemu Produ, področju pod Godešičem. Koprive, jarki, voda, z mahom poraščena debla, listje na bregovih, streljanje z lokom, spust po zajli – vse to in še več čaka tekmovalce in obiskovalce na našem letu! In kot prejšnje leto bo za ovire poskrbel inštruktor preživetja v naravi Brane T. Červek, ki v Sloveniji že od leta 1991 vodi profesionalno šolo preživetja tako na civilnem kot tudi na vojaškem področju.

Zato se čimprej prijavite, prijave so že odprte na https://kondorjev-let.si/prijava/

Samo tekmovanje bo zelo zanimivo, pester pa bo tudi spremljevalni program na centralnem prizorišču na nogometnem igrišču na Produ. Vabljeni, da pridete podpret svoje favorite in da pripravimo tako vzdušje ob progi kot je bilo lani.

 

Spremljajte nas tudi na Facebooku https://www.facebook.com/KondorjevLet/ in na Instagramu https://www.instagram.com/kondorjevlet/

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.