24. Tek in pohod na Osolnik

Gorski tek in pohod na Osolnik veteransko državno prvenstvo in otvoritvena tekma za pokal Slovenije v gorskih tekih

Tek bo v nedeljo 17. maja 2015. Prijave so možne na dan dogodka od 10:00 do 11:30 pred domom krajevne skupnosti na Godešiču za vse kategorije(po tej uri bomo prijavna mesta zaprli).

Obenem s tekom bo potekal tudi pohod na Osolnik. Prijave sprejemamo od 9:30 do 11:45. Povabite s seboj tudi svoje znance in prijatelje, da bo vzdušje prijetnejše.

Letošnji začetek teka in pohoda je prestavljen na kasnejšo uro zaradi svete maše, ki bo potekala ob 11.00 uri na Osolniku. Vsi pohodniki ste lepo vabljeni na sveto mašo.

Proge in štartni časi:

Proge Dolžina Vzponi Start
mlajši dečki, deklice 0,6 km 100 m 12:30
deklice, dečki 1,3 km 210 m 12:45
starejši dečki, deklice 1,9 km 290 m 13:00
ostali 4.7 km 525 m 13:15

Start za najmlajše kategorije deklic in dečkov je ob kmetiji Rožnik v smeri proti Osolniku. Dostop do starta kratke proge za deklice in dečke in starejše deklice in dečke je po trasi dolge proge (1 ura zmerne hoje) ali z avtom do Gosteč, potem levo do vasi Sora, kjer se zavije proti Osolniku. Po štirih kilometrih bo označeno na odcepu za kmetijo Močeradnik parkirišče, od tam pa se po oznakah peš spustimo do starta (15 minut).

Razglasitev: Na nogometnem igrišču na Godešiču (ob progi) ob 16:00.

Zaključek: Zaključek prireditve bo potekal ob živi glasbi in prijetnem druženju.

Štartnina tekači: odrasli 15€, otroci 10€.

 

Merilni sistem: Tek na Osolnik bo tokrat v izvedbi Timinga Poljane merjen s sistemom za merjenje s čipi Jaguar, ki omogoča bogato aplikacijsko podporo in različne načine predstavitve rezultatov.

Čipi bodo prilepljeni na spodnjo stran štartne številke in jih tekmovalci lahko po končani tekmi obdržite. Tekmovalci si boste lahko takoj po prihodu v cilj svoj rezultat ogledali na zaslonu na dotik in ga natisnili na pripadajočem tiskalniku, komentator na cilju pa bo prisotnim lahko sproti postregel z informacijami o prihajajočih tekmovalcih.

S sistemom je povezana tudi platforma ITS YOUR RACE, ki vsebuje spletno stran s kompletnimi informacijami o prireditvi, mobilno aplikacijo za pametne telefone z operacijskima sistemoma Android in Apple iOS, ter povezave s Facebookom in Twitterjem. Brezplačno mobilno aplikacijo ITS YOUR RACE si lahko naložite iz Google Play Stora ali Apple App Stora oz. s pomočjo spodnjih povezav. Vašo tekmo v aplikaciji poiščete s pomočjo iskalnika na spletni strani oziroma preko mobilne aplikacije. Več informacij o platformi ITS YOUR RACE lahko najdete tudi na spletni strani Timinga Poljane na naslovu http://www.timingpoljane.si/race/.

Mobilno aplikacijo za pametni telefon si lahko naložite s pomočjo spodjih povezav.

en_generic_rgb_wo_45
Google Play is a trademark of Google Inc.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40
App Store is a trademark of Apple Inc.

 

 

 

 

Info:

www.gorski-teki.si
kondor.godesic.si
Vprašanja lahko naslovite tudi na e-mail: kondor@godesic.si

Razpis 24. tek in pohod na Osolnik

Comments are closed.