Obvestilo – o pričetku zbiranja vlog v zvezi s prijavo škode na stvareh (kmetijskih zemljiščih, objektih in infrastrukturi) zaradi posledic poplav in močnega vetra med 11. in 13. decembrom 2017 v občini Škofja Loka

Občina Škofja Loka obvešča, da smo z 28. decembrom 2017 pričeli z zbiranjem vlog oškodovancev, ki so utrpeli škodo na stvareh (kmetijskih zemljiščih, objektih in infrastrukturi) zaradi posledic poplav in močnega vetra med 11. in 13. decembrom 2017 v občini Škofja Loka.
Ustrezne obrazce vključno z navodili za izpolnjevaje vlog lahko oškodovanci prevzamejo v sprejemni pisarni Občine Škofja Loka, Mestni trg 15, objavljeni pa so tudi na tem spletnem portalu http://www.skofjaloka.si

Zadnji rok za oddajo vlog v sprejemni pisarni Občine Škofja Loka ali po pošti je PONEDELJEK, 8. JANUAR 2018. Po oddaji vlog bodo občinske komisije pričele z ocenjevanjem škode pri oškodovancih.

V primeru nejasnosti v zvezi z izpolnjevanjem obrazcev ali ob drugih vprašanjih povezanih s tem lahko kontaktirate Nikolaja Kržišnika na telefon 04 / 51 12 363 ali po e-pošti na naslov: nikolaj.krzisnik@skofjaloka.si.

Vsa potrebna navodila in dokumente dobite na Portalu občine Škofja Loka na tem naslovu.

 

 

Comments are closed.