Obvestilo občanom – Gorenjska gradbena družba

Spoštovani!

Obveščamo vas, da bomo v sklopu projekta »KOMUNALNA UREDITEV NASELIJ GODEŠIČ, RETEČE IN RETEČE–GORENJA VAS« v teh dneh nadaljevali z vgradnjo sekundarne kanalizacije in obnovo vodovodnega omrežja v cestnem svetu, na lokaciji od Gasilskega doma proti šoli v Retečah.
Gradnja na tem odseku bo trajala predvidoma do 5.12.2014, v času gradnje je potrebna popolna zapora ceste, od 7⁰⁰ do 17⁰⁰ ure. Zaradi prihajajoče zime in rokov izvedbe, se sočasno izvajajo tudi gradbena dela na Matajevcih. Zavedamo se, da s sočasnimi cestnimi zaporami povzročamo moten dostop z avtomobili do stanovanjskih hiš.

Prosimo vas (v kolikor je to le mogoče), da v času gradnje vozila puščate na parkiriščih izven gradbenih posegov, ker boste le tako lažje in hitreje dostopali do regionalne ceste. Poskrbeli bomo za obvoz pri morebitni intervenciji ali drugih nujnih prevozih mimo Gasilnega doma.

Tehnološko dela izvajamo s sprotnim zasipavanjem. Dnevno bodo prevozi omogočeni pred 7⁰⁰ in po 17⁰⁰ uri.

Prosimo vas tudi, da nam pomagate pri dokončanju gradbenih del s čim večjo mero strpnosti in razumevanja.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na predstavnika izvajalca, gospoda Zikreta Šabiča na telefonsko številko 051 391 914, oziroma na predstavnika naročnika, gospoda Gorazda Žiberta (Občina Škofja Loka, Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka) na telefonsko številko 04 511 23 07.

Najlepša hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni.

Celotno besedilo obvestila

Comments are closed.