Otvoritev fotografske razstave 10 let po 1000- letnici Godešiča

Tisočletnica praznovanja prve omembe naselja na kraju kjer danes stoji Godeši je bila za našo vas zelo velik dogodek. V dogajanje na vasi smo bili vključeni vsi prebivalci. Zvrstilo se je ogromno dogodkov, ki pa so tudi dobro dokumentirani s fotografijami. Vsaka fotografija nam pripoveduje svojo zgodbo in te zgodbe ne smejo ostati zakopane na kakšnem dnu kakšnega velikega predala ali pa, kot se dandanes vse prepogosto zgodi v kakšni pozabljeni mapi na računalniku. Prav v ta namen je bila v domu KS Godešič v petek, 8.4.2016 otvoritev razstave izbora slik, ki so nastale ob tisočletnici.

Ideja o razstavi se je porodila Sandiju Igličarju in Domnu Križaju, ki sta jo ob deseti obletnici tisočletnice tudi izpeljala. Razstavljene slike odlično zajamejo praznično dogajanje v letu 2006. Slike pa tudi odlično poživijo prostor in odlično orišejo dogajanje vsem obiskovalcem dvorane, tudi tistim, ki se praznovanja niso udeležili.

Razstava je postavljena v hodniku dvorane in v sejni sobi in bo postavljena dalj časa. Lepo vabljeni, da si jo ogledate.

Spodaj si lahko ogledate nekaj slik, ki so nastale na otvoritvi.

[lg_folder folder=”razstava10letpo1000″]

Comments are closed.