#našaLoka

Projekt #NašaLoka omogoča Ločankam in Ločanom neposredno odločati o porabi dela proračunskega denarja. Z njim želimo uresničiti načelo participativnega proračuna v občini Škofja Loka, spodbuditi aktivno participacijo in vključenosti občanov in občank, še dvigniti kakovosti bivanja v našem lokalnem okolj in karseda graditi skupnost.

Seveda lahko le skupaj poskrbimo za doseganje teh ciljev. Zdaj imate priložnost GLASOVATI in s tem sodelovati ter uresničevati cilje.

KDAJ?

Glasovanje v živo bo potekalo:

v sredo, 5. maja 2021, od 16. do 20. ure in
v nedeljo, 9. maja 2021, od 8. do 12. ure.
Zaradi trenutnih zdravstvenih razmer bomo omogočili tudi spletno glasovanje. Navodila, kako glasovati po spletu, lahko najdete na spletni strani predlagam.skofjaloka.si.

KDO?

Glasujete lahko vse občanke in občani Škofje Loke, ki ste do dneva glasovanja dopolnili 16 let. Glasujete lahko samo v krajevni skupnosti, v kateri imate stalno prebivališče, za projekte, ki so bili predlagani v tej krajevni skupnosti.

S seboj prinesite osebni dokument, iz katerega bo razviden naslov vašega stalnega prebivališča.

KAKO?

Glasovnice boste prejeli pri volilni komisiji na kraju glasovanja. Med projekti, predlaganimi v vaši krajevni skupnosti, boste izbrali tri in jim namenili eno, dve ali tri točke.

KATALOG PREDLOGOV

Prelistajte in izberite tri, ki so vam v vaši krajevni skupnosti najbolj všeč.

Comments are closed.